моята количка

Количка
Количката е празна
Начало Статии

Статии

Идеи за интериорен дизайн

Идеи за интериорен дизайн

 

 

Четири интелигентни идеи за интериорен дизайн, които определят иновациите

Тенденциите в интериорния дизайн се промениха значително през годините. Появата на нови строителни техники и стилове предизвика ефектни дизайнерски решения, идеи и подобрения. Тези четири иновации в дизайна и декора повдигнаха летвата за интериорен дизайн.

 

Към статията

 →
Как биха били баните на бъдещето?

Как биха били баните на бъдещето?

 

 

Домашната автоматизация

От виртуални асистенти с контролиран глас до термостати, контролирани от приложения, бързо и неочаквано въведе бъдещето в нашите собствени домове. Тъй като технологиите продължават да напредват, начинът, по който взаимодействаме с нашата околна среда, вероятно ще се разраства все повече и по-футуристично - дори пространства, толкова лични, колкото нашите домашни бани.

 

Към статията

 →
Как да изберем подходящото отопление за зимата?

Как да изберем подходящото отопление за зимата?

 

Как да изберем подходящото отопление за зимата

 

Зимата наближава и е време да помислим за отоплението на дoма ни. За правилният избор на отопление за Вашия дом, трябва да вземете предвид много фактори, като например, размер на помещението, местоположение, монтаж и бюджет са важни фактори, които трябва да имате предвид, когато избирате  най-доброто отопление. Всяка отоплителна система има характеристики, които я правят повече или по-малко подходяща за всяка среда или стая в дома. 

 

 

Към статията

 →
Страница 1 от 1
«1»