моята количка

Количка
Количката е празна
Начало Специални предложения Фреон R134а, бутилка за многократна употреба, 1 кг

Фреон R134а, бутилка за многократна употреба, 1 кг

NC_r134_butilka_1

                 
Бърза доставка: 1-2 дни

-11%
68.00 лв.
Каталожна цена: 76.40 лв.
Отстъпка: 8.40 лв. (10.99%)
 • Тегло:  
  3.500 кг

 • За автоклиматици, хладилници и хладилни инсталации
 • 1.2 л бутилка за многократна употреба
 • Кран: 1/4" SAE
 • Хладилен агент с чистота над 99,9%, влажност под 0,001%, киселинност под 0,0001%
 • Цената не включва депозит за бутилката*

Ориентировъчни цени за доставка

Бърза поръчка

Ще получите автоматичен email за общата сума с включена доставка, както и номер на товарителницата!

Фреон NORDCOOL R134а е подходящ за автоклиматици, хладилници и хладилни инсталации. Удобната 1.2 литрова бутилка може да бъде многократно използвана. Еднокомпонентният хладилен агент (Тетрафлуороетан) с чистота над 99,9%, влага под 0,001% и киселинност под 0,0001%.

 

Фреоните са стабилни съединения, относително инертни в химическо отношение, затова не горят във въздуха, не са взривоопасни даже при контакт с открит пламък, но активно взаимодействат с алкални и алкалоземни метали, с чист алуминий, магнезий и неговите сплави. Те са умерено токсични газове или течности с ниска температура на кипене, които се използват като хладилни агенти и като аерозолни пропеланти. Фреона се използва не само в климатичните системи, но и при фризерите и всички охлаждащи системи. Наред с това има голям брой търговски и промишлени уреди, които използват Фреон в хранителната индустрия. Различните уреди работят с различни видове фреон според приложението им. Можете да определите охлаждащата течност, която се използва във вашия климатик, като разгледате написаните данни върху него. Това трябва да ви осигури много информация за устройството, включително сертификати за безопасност и електрически оценки. Тази информация можете да намерите на външното тяло на Вашия климатик или можете да се свържете с производителя за да получите повече информация.

 

* В цената НЕ е включен депозит за бутилката за многократна употреба в размер на 16 лв с ДДС! Депозитът се възстановява в пълния му размер при връщане на празната бутилка или тя остава оборотна и при следваща поръчка се заплаща само стойността на фреона!

 

* Изборът на фреон следва да бъде съобразен със съответните изисквания на производителя на климатика, компресора, хладилното масло и/или режима на работа!

 • Област на приложение:
  За автомобили
  За домашни климатици
  За хладилници и фризери
 • Допълнителни характеристики:
  Кран 7/16" SAE
 • Опаковката съдържа:
  1 брой
 • Разфасовка:
  2,5 литра бутилка за многократна употреба
 • Вид препарат:
  Спрей
Бърза доставка: 1 - 2 дни
90 дни право на връщане
Отстъпка за количества