моята количка

Количка
Количката е празна

GDPR политика за защита на личните данни

 

 

Екипът на iC@rt.bg изключително много държи на поверителността на Вашите лични данни и затова искаме да Ви информираме как ние ги съхраняваме и обработваме, както и как тази информация се ползва. Това изявление е достъпно от нашата начална страница и от най-долу на всяка страница на този сайт. Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти. Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано.

 

1. Лични данни, които съхраняваме и обработваме:

 

  • Вашите имена, адреси, телефонни номера, банкови данни, данни за фирма
  • e-mail адреси
  • IP адреси
  • Бисквитки
  • Лични данни от социални приложения

Всички данни се събират, съхраняват и обработват с Вашето съгласие и според изискванията на закона с цел сключване на договор, покупка от разстояние или други легитимни бизнес цели.

 

2. Съхранение на лични данни

 

Ние съхраняваме Вашите лични данни за най-късия период, който ни е необходим за да изпълним изискванията на законите и нашите бизнес цели. Можем да пазим лични данни за легитмни бизнес цели и за по-дълъг период, ако това не е забранено от закона.

 

3. Обработваме лични данни, за да можем:

 

  • Да оперираме нашия електронен магазин и да обработваме поръчките;
  • Да проследяваме и анализираме работата на сайта;
  • Да оптимизираме потребителското изживяване - винаги с Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време;
  • Да помогнем при попълване на полетата за поръчка;
  • Да Ви информираме отностно интересни за Вас продукти;
  • Да Ви предоставим услуги и поддръжка;
  • Да Ви известим за нови услуги или други ползи;
  • Да Ви предоставим персонализирани промоционални оферти;
  • Да изберем съдържание което да Ви бъде показано.

 

4. Споделяме лични данни с:

 

  • Куриерски компании - с цел изпълнение на поръчката и доставката, ние споделяме Вашите имена, телефонен номер и адреси.
  • Банкови институции и платежни системи, когато извършвате плащане по банков път, с карта, еPay или Paypal акаунт. Номерът и данните на Вашата дебитна или кредитна карта се въвеждат единствено лично от Вас в сигурната платежна страница на оператора, като ние нямаме достъп до тях не ги записваме в нашия електронен магазин. Използваме само доставчици на платежни услуги, които са сертифицирани по PCI DSS* и съответно отговарят на най-строгите изисквания за сигурна обработка и съхранение на данни от кредитни карти.
    *PCI DSS е съкращение за "Payment Card Industry Data Security Standard" и се основава на програмите за сигурност Visa AIS (Account Information Security) и MasterCard SDP (Site Data Protection).
  • Социални медии, като Facebook и Google.
  • Софтуерната компания в ролята на разработчик и хостинг доставчик на  платформата.

 

5. Информация за трети страни:

 

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и да анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата: 

  • Facebook login
  • Google+ login
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Facebook Pixel
  • Facebook Event Tracking
  • Google Remarketing Dynamic Product Feed

В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма да можете да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред!

 

6. Бисквитки

 

"Бисквитките" са малки текстови файлове, които могат да бъдат записвани от Вашия браузър на твърдия диск на Вашия компютър и са полезни за използването на нашия уеб сайт. Използваме "бисквитки", за да разберем по-добре, как се използва уебсайта ни и да подобрим навигацията. Освен това, "бисквитките" ни позволяват да разберем, дали вече сте посещавали нашия уеб сайт или сте нов посетител. "Бисквитките", които използваме, не съхраняват Ваши лични данни. Използваме следните видове "бисквитки":

  • За опериране на сайта: без "бисквитки" сайта няма да може да оперира коректно и Вие няма да можете ползвате пълноценно поръчковия процес.
  • За проследяване и анализиране на работата на сайта.
  • За рекламни цели и таргетиране.

Първите два вида "бисквитки" са ни необходими, а от третия вид бисквитки можете да се откажете по всяко време. Ако не желаете да получавате "бисквитки", можете да зададете съответните настройки на интернет браузъра си или да използвате следните сайтове:

 

7. Вашите права

 

Според GDPR - европейския Общ регламент относно защита на данните (ОРЗД), който влезе в сила от 25 май 2018 г., Вие имате право на информираност, достъп, поправка, ограничаване на обработката, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни.

 

За да видите с какви Ваши лични данни разполагаме, можете да посетите следната страница:

От тази страница можете да заявите изтриване на личните Ви данни.

Ако не сте съгласни с който и да е въпрос по отношение на Вашите лични данни, имате право да подадете оплакване към службата за защита на личните данни във Вашата държава. За България моля да се обърнете към Комисията за защита на личните данни .

За всяко едно от Вашите права можете да отправите писмено запитване до нашия пощенски или e-mail адрес.

 

8. Връзка с нас

 

На сайта ни са обявени нашето фирмено име, пощенски адрес, e-mail адреси и телефони за контакт.

 


В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма да можете да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред!

 

 

 

 

Интересни статии